neděle 23. ledna 2011

Ohlédnutí za koncem roku 2010

Poslední dva měsíce roku 2010 pro nás byli velmi krušné – ale v dobrém slova smyslu. Sice jsme nevěděli, kam dřív skočit, ale stálo to za to. K obdarování svých zaměstnanců a klientů naší čokoládou si nás vybrali takové firmy jako Philip Morris, Kupeg – Úvěrová pojišťovna a opět i Voice & Script International Ltd Londýn, ke kterému se letos připojila i jeho Berlínská pobočka.

Dohromady to ovšem znamenalo vyrobit astronomické číslo bonbonů a také tabulkových čokolád. Přestože jsme mnohdy vyčerpáním usínali, pohled na přibývající bonbóny nás držel při životě a motivoval nás k další práci. Výjimkou nebyly pracovní šichty od šesti ráno do osmi hodin do večera včetně víkendů, ale pohled na hotové, zabalené zakázky, který nás nakonec čekal, stál opravdu za to! Nejenže naše dárky měly u klientů úspěch, ale také to byla zkušenost, která nám opět ukázala, že je v našich silách více, než bychom si mysleli. Aneb když se chce, člověk zvládne všechno!

Firmě Philip Morris, sídlící v Kutné Hoře stejně jako naše výrobna, jsme navrhli originální balení s motivem chrámu Sv. Barbory v barvách loga firmy.

Úvěrová pojišťovna Kupeg darovala svým klientům červené a bílé víno, ke kterým jsme vyráběli speciální čokoládové pecičky z vlastních směsí čokolád a koření tak, aby  dokonale doplnily  chuť obou vín. Balení pak bylo inspirováno barvami loga Kupeg a vinnou révou.

Firmy VSI London a VSI Berlin zvolily krabičku v barvách své firmy ozdobenou novým firemním logem, jež společnost právě uvedla na trh. Krabička obsahovala dvanáct našich nejluxusnějších bonbonů a putovala jako vánoční dárek klientům jako například Discovery Channel, Disney Channel, GlaxoSmithKline, Channel 4, NBC Universal, Paramount atd.

K tomu všemu jsme samozřejmě i nadále zásobovali svými produkty Vinotéku u Sv. Barbory a vyřizovali i větší objednávky jednotlivých zákazníků, kteří pro své vánoční čoko balíčky často cestovali i z jiných měst.

Rok 2010 pro nás byl plný úskalí, jeho závěr nás však nabyl novou energií, dodal nám sebedůvěru a především pevnou víru, že je vše na dobré cestě, a že už bude jen lépe! Velkým krokem kupředu pro nás bylo také spuštění nových webových stránek, které zaznamenaly velký úspěch. Díky nim nám stoupl i počet internetových objednávek doručovaných následně skrze českou poštu zákazníkům přímo domů.

Ještě jednou tedy velké díky Vám všem za projevení přízně naší čokoládě v uplynulém roce a těšíme se, že i v roce 2011 Vám budeme moci plnit ty nejtajnější labužnické sny!

Vaše Choco Coeur

Žádné komentáře:

Okomentovat