pondělí 4. října 2010

Vítejte

Vítejte na novém Blogu firmy Choco Coeur!

Tento Blog jsme založili k příležitosti spuštění naších nových webových stránek www.chococoeur.cz. S jeho pomocí bychom se s Vámi rádi dělili nejen o naše úspěchy, novinky ze světa čokolády a našich produktů, ale také o naše oblíbené recepty, současná témata vztahující se k čokoládě a cukrovinkám apod.

Pravidelně zde budeme publikovat informace o našich aktivitách spolu s fotografiemi. Pokud máte rádi změnu, pak se můžete těšit na informace o naších nových pralinkách a bonbónech, tabulkových čokoládách, čokoládových dortech a choco artu. Jak naši věrní zákazníci již vědí, náš Mistr Chocolatier totiž nikdy nezahálí a neustále pracuje na zbrusu nových čokoládových lahůdkách.

Choco Coeur je výrobcem  vskutku luxusních ručně vyráběných čokolád, proto na nás nezapoměňte v případě, že plánujete významnou událost, pro kterou bychom mohli vytvořit vskutku unikátní čokoládové dílo či nezapomenutelný čokoládový dárek!
Pokud jste vlastníkem firmy a přemýšlíte nad drobným dárkem pro své věrné klienty a pracovníky, pak nezapomeňte naštívit naše stránky, kde se můžete inspirovat. Vyrábíme dárky ušité na míru. Představivosti se meze nekladou!

Doufáme, že se k nám budete rádi vracet. Nezapomeňte se s námi podělit o Vaše nápady a připomínky. 

Choco Coeur

PS: Vánoce se blíží - objednejte si vánoční kolekci s předčasem!

Žádné komentáře:

Okomentovat